Frequently asked questions

Før du er logget ind på platformen

Hvis du ikke allerede har en konto, klikker du på linket Opret en profil under Log ind-knappen. Nu bliver du ført hen til en side, hvor du skal udfylde dit navn, din e-mail, et brugernavn og en adgangskode. 

Så snart at du trykker på knappen Opret, får du en besked om, at du skal tjekke din mail – dér vil du have modtaget en email fra CanopyLAB. Det er den samme e-mailadresse, som du har brugt til at oprette dig. Hvis du ikke kan finde mailen, skal du tjekke dit spamfilter. Måske er mailen røget derind.

I mailen, som du modtager, vil der stå, at du skal aktivere din konto. Klik på knappen Aktiver konto, og du er nu klar til at logge ind på platformen. Du bruger dit brugernavn og din adgangskode.

Du logger på ved at bruge dit valgte brugernavn, og det kodeord, som du selv har valgt.

Måske har du glemt dit brugernavn eller dit kodeord? Prøv at huske, hvad det var. Hvis du stadig ikke kan huske det, må du trykke på Glemt adgangskode? Så vil du få tilsendt et nyt kodeord.

Brug et brugernavn, der er nemt for dig at huske – og som er i ét ord.

Vi opfordrer dig til at bruge din arbejdsmail.

Du kan ændre sprog under login-boksen.

Når du er logget ind

Dem finder du enten ved at trykke på Forløb øverst på siden, eller ved at trykke på luppen, som du finder i øverste venstre hjørne på siden. Her finder du en liste over de forløb, som du kan deltage i.

Du klikker på det forløb, som du gerne vil igang med og trykker på knappen Deltag i Forløb. Herefter bliver du bedt om at godkende brugerbetingelserne. Når du har godkendt disse, er du i gang.

On demand betyder, at du kan tage forløbet præcis, når det passer dig. Du bestemmer selv, i hvilket tempo og rækkefølge, du tager forløbet.

Du bliver færdig med et forløb, når du har gennemført de moduler, du ønsker. Herefter kan du klikke på Færdiggør forløb. Hvis der stadig er noget, du mangler at gøre for at færdiggøre forløbet, vil du få det at vide.

Når du har færdiggjort et forløb, optjener du en række videnstags. Videnstags siger noget om, hvad du har lært i de forløb, du har gennemført. Dine optjente videnstags vil du kunne se på din personlige side. Her vil du også kunne se de forløbstags, som du har optjent.

Du finder andre brugere ved at klikke på luppen, som du finder i øverste venstre hjørne på siden. Her kan du søge på personer. Skriv personens navn i søgefeltet, og klik på Følg ved personens navn.

Vi opfordrer dig til at lave opslag og dele links, billeder og idéer med andre. Dine opslag vil kunne ses af de personer, der følger dig.

Du har mulighed for at lægge et billede af dig selv på din profil og skrive en kort beskrivelse af dig selv. Det gør du ved at klikke på dit navn øverst på siden og derefter på Gå til Profil. Her kan du klikke på Rediger i venstre side. Når du klikke på den lille blyant, kan du uploade et billede – både af dig selv og et større, som er med til at gøre din personlige side til din helt egen.